Truck

Vientre Bandidos geeft een festival kleur

Een winkel op wielen met exclusieve inrichting, kleding, sieraden, tassen en kadootjes. Onze kleding is edgy en eigenzinnig en wordt gekenmerkt door functionaliteit en comfort. Onze producten staan symbool voor het leven, vrede, vrijheid,  liefde en de natuur. Vanuit de gehele wereld kopen wij onze spullen in. Van Terschelling tot aan Bali, van Amsterdam tot aan Thailand. Tijdens het rondneuzen in onze truck, kunt u genieten van de  klanken van onze eigen DJ Crab.

 

Vientre Bandidos - geeft een festival kleur

 

Een korte impressie van enkele merken uit onze collectie:

Psylo

Wij verkopen als enige in Nederland het prachtige kledingmerk Psylo
Psylo is een mix van urban street fashion dat voor iedereen toegankelijk is. Psylo is opgericht in 1999, de ontwerpers Ami & Shoki (man en vrouw) uit respectievelijk Israël en Iran verbinden en vertalen verhalen met elkaar, ongeremd door de modetrends. Psylo is geïnspireerd door genieten van het leven ... in vrede. Zij passen de behoeften voor het dragen van dit merk aan, aan bijv. wereldreizigers, surfers, dansers en fashionistas. De fabriek is gevestigd in Bali, beroemd om zijn sterke traditie van design, kunst en ambachten. Psylo streeft naar duurzaamheid voor het milieu en al het leven om ons heen. Het gehele team bestaat uit de lokale bevolking, zodat een fair trade samenwerking van toepassing is.

Best to Buddha - saraswati zilver uit Bali – 925 zilvermerk

In Batubulan, zo’n 10 km boven Sanur (Bali), ligt de zilverwerkplaats met winkel voor zilveren Saraswati sieraden waar voor iedereen wel wat moois te vinden is. Echte vakmanschap en fairtrade. Onze collectie bestaat uit: ringen, oorbellen en colliers met hangers.

Baba Design

Baba Design hoofdkantoor is gelegen in Napels, Italië.  Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar. Zij produceren een hoge kwaliteit kledinglijn in Italië en Europa. Baba staat voor kleur en heeft 3 verschillende stylen: Baba Design, Baba Kids, en Happy Baba (grotere maten) De stylisten zijn continue opzoek naar kleurrijke stoffen, prints en zetten de huidige trends, culturen en verhalen om in unieke kledingstukken.

 

Vientre Bandidos - geeft een festival kleur

 

Muziek – Vinyl

DJ Crab is muziekliefhebster en staat bekend om haar avontuurlijke mix van tijden en stijlen. Een samenstelling van verschillende genres komen aan bod. Een snufje pop en soul maar ook een samenstelling van hip hop tot aan rock 'n roll. Kortom een Dj-set zonder regels, maar met een motto:
Different Styles, Different People, One love! En alles vanaf vinyl.

Decor

Onze liefde voor diversiteit komt ook tot uiting in het decor wat we neerzetten. Laat je verrassen door de bijzondere manier waarop onze collectie wordt gepresenteerd. Prachtig uitgedoste etalagepoppen, kleurrijke objecten en curiosa vullen de kleding en klanken aan en maken je bezoek tot een feest.

Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Nienke Bouwman – 06 48 623 699 of nienkebouwman@sustvarius.nl.

Contact

Vientre Bandidos
Kolkstraat 13
3861 AK Nijkerk
T: 033-2853540
I: www.vientrebandidos.nl
E: info@vientrebandidos.nl

Volg ons op Facebook

Veilig betalen bij Vientre Bandidos