Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Vientre Bandidos zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen met onze bedrijfsleidster via mirjamvandenberg@sustvarius.nl of 033 285 35 40 om haar te informeren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na het ontvangen van de produkten in onze winkel terugstorten mits het produkt reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden retourneren

  • Sale items mogen NIET geretourneerd/geruild worden
  • Het artikel mag niet gedragen of beschadigd zijn
  • Pas op met make-up: ook items met make-up vlekken worden NIET retour genomen
  • De kosten van retourzending zijn voor de afzender
  • Items die buiten de retourtijd van 14 dagen vallen worden NIET retour genomen. 
  • Er wordt géén wasgarantie gegeven. Ontstane problemen na het wassen zijn voor eigen verantwoordelijkheid en/of eigen risico.

Op bovenstaande voorwaarden worden geen uitzonderingen gemaakt. Let goed op: wanneer je een item beschadigd, met vlekken of buiten de retourtermijn alsnog terugstuurt, zijn de kosten voor het opnieuw naar jou toezenden voor jezelf. Voorkom dus onnodige kosten en retourneer alléén volgens het beleid.

Ruilen

Als het artikel niet de juiste maat heeft, kan je dit uiteraard bij ons ruilen, noteer dit op het retourformulier. Na levering van u bestelling heeft u 14 dagen de tijd om te ruilen van u artikelen.
Uiteraard gelden dezelfde voorwaarden als bij retourneren – zie hier boven.

Download hier het retourformulier.

Contact

Vientre Bandidos
Kolkstraat 13
3861 AK Nijkerk
T: 033-2853540
I: www.vientrebandidos.nl
E: info@vientrebandidos.nl

Volg ons op Facebook

Veilig betalen bij Vientre Bandidos