Over ons

Een sociaal verantwoord maatschappelijk project

Vientre Bandidos

Vientre Bandidos is een winkel met een exclusieve inrichting, kleding, sieraden, tassen en kadootjes. Onze kleding is edgy en eigenzinnig en wordt gekenmerkt door functionaliteit en comfort. Onze producten staan symbool voor het leven, vrede, vrijheid, liefde en de natuur. Over de gehele wereld kopen wij onze spullen in, van Terschelling tot aan Bali, van Amsterdam tot aan Thailand, de winkel ademt invloeden vanuit de hele wereld uit. Tevens is in de winkel een All Around beautysaloon aanwezig.

Het ontstaan van de winkel

Vientre Bandidos, een project dat voortvloeit uit Sustvarius, betekent letterlijk Buikdieven. Het staat voor alle, uit-buik-plaatsingen bij ouders met een verstandelijke en/of psychische beperking. Het kind wordt al in de buik van de moeder weggeplaatst zonder dat er een gedegen onderzoek heeft plaatsgevonden om bijvoorbeeld ouderschapscompetenties te meten en in kaart te brengen. Wat betekend het om 24/7 uur voor een kind te moeten zorgen en wat heb je nodig om een veilige leefomgeving te creëren om een kind zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.  Het gaat om duizenden kinderen, en 100 duizenden sinds 1950, die uit huis zijn geplaatst en in een instelling terecht zijn gekomen.

Onze merken


Een korte impressie van enkele merken uit onze collectie:

Psylo
Wij verkopen als enige in Nederland het prachtige kledingmerk Psylo is een mix van urban street fashion dat voor iedereen toegankelijk is. Psylo is opgericht in 1999, de ontwerpers Ami & Shoki (man en vrouw) uit respectievelijk Israël en Iran verbinden en vertalen verhalen met elkaar, ongeremd door de modetrends. Psylo is geïnspireerd door genieten van het leven ... in vrede. Zij passen de behoeften voor het dragen van dit merk aan, aan bijv. wereldreizigers, surfers, dansers en fashionistas. De fabriek is gevestigd in Bali, beroemd om zijn sterke traditie van design, kunst en ambachten. Psylo streeft naar duurzaamheid voor het milieu en al het leven om ons heen. Het gehele team bestaat uit de lokale bevolking, zodat een fair trade samenwerking van toepassing is.

Baba Design
Baba Design hoofdkantoor is gelegen in Napels, Italië. Het bedrijf bestaat al meer dan 20 jaar. Zij produceren een hoge kwaliteit kledinglijn in Italië en Europa. Baba staat voor kleur en heeft 3 verschillende stylen: Baba Design, Baba Kids, en Happy Baba (grotere maten) De stylisten zijn continue opzoek naar kleurrijke stoffen, prints en zetten de huidige trends, culturen en verhalen om in unieke kledingstukken.

Baba Design
Be Cool
Boutiful
City Boutique
Jade
Magnetic Nails Design
Psylo
Thai Dai

Lees meer over SustVarius

Contact

Vientre Bandidos
Kolkstraat 13
3861 AK Nijkerk
T: 033-2853540
I: www.vientrebandidos.nl
E: info@vientrebandidos.nl

Volg ons op Facebook

Veilig betalen bij Vientre Bandidos